Bekkenfysiotherapie Groningen Pelvicum

(050) 36 10 882

Menu

Maya Elling

Ik ben Maya Elling, Master geregistreerd bekkenfysiotherapeut

k ben Maya Elling, 39 jaar, Master geregistreerd bekkenfysiotherapeut, docent nederlands paramedisch instituut, NVFB-Zwangerfit®-docente, babymassage-docente en oefentherapeute cesar.

Na de opleiding oefentherapie Cesar in 1998 te hebben afgerond ben ik meteen doorgegaan met de opleiding tot fysiotherapeut in Groningen. Tijdens mijn studie had de groep bekkenpijnpatienten al mijn interesse. Door deze interesse heb ik in het vervolg hierop alle Yvlo en Npi cursussen gevolgd op lage rug/bekken/bekkenbodemgebied. Als logisch vervolg hierop kondigde de bekkenfysiotherapie opleiding zich aan. In 2010 heb ik de drie jarige opleiding tot geregistreerd bekkenfysiotherapeut afgerond en in juli 2013 de twee jarige opleiding tot Master of Specialized Physical Therapy.

Vijftien jaar ervaring als zwangerschapsdocent, ervaring in mijn eigen zwangerschappen, en de ervaring als geregistreerd bekkenfysiotherapeute heeft mij geleerd dat een goede voorbereiding in de zwangerschap veel stress en ongewenste verrassingen kan voorkomen.

Daarom help ik aanstaande en kersverse moeders graag bij de voorbereiding op hun nieuwe leven en hoop hiermee het zelfvertrouwen te vergroten.

Graag tot ziens in onze praktijk of bij mijn lessen.

- Maya

Online aanmelden bij Maya Elling