Bekkenfysiotherapie Groningen Pelvicum

(050) 36 10 882

Menu

Petra Boorsma

Petra Boorsma

Mijn naam is Petra Boorsma. Sinds 1994 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie Groningen en heb ik verschillende ervaringen opgedaan in particuliere praktijken en het Universiteitsziekenhuis te Bern, Zwitserland. Sinds november 1998 woon ik weer Groningen en ben ik werkzaam bij het UMC Groningen als fysiotherapeut.

Aandachtsgebieden als fysiotherapeut waren o.a. buikchirurgie, oncologie, thoraxchirurgie, longziekten, poliklinische patiënten begeleiden met pijnklachten en poliklinische hartrevalidatie.

In 2006 ben ik gestart met de 1-jarige cursus, functiestoornissen van de bekkenbodem, bij de hogeschool te Amsterdam. Hierdoor werd ik zo enthousiast over de mogelijkheden binnen de bekkenfysiotherapie dat ik in 2011 de 3 jarige opleiding (SOMT) tot geregistreerd bekkenfysiotherapeut heb afgerond.

De bekkenbodem is een belangrijk onderdeel in het bewegingsapparaat en is een uitdagend en boeiend vakgebied. Ik ben zeer blij met deze specialisatie en vind de samenwerking met de patiënt om de klachten zo goed mogelijk te verhelpen zeer boeiend en stimulerend.

Ervaart uw klachten in de bekkenbodem? Maak dan een afspraak met onze praktijk en zullen we samen bekijken of de klachten verminderd kunnen worden.

- Petra

Online aanmelden bij Petra Boorsma