Bekkenfysiotherapie Groningen Pelvicum

(050) 36 10 882 Bekkenfysiotherapie
0621409806 0615503582 Kinderbekkenfysiotherapie

Menu

Petra Boorsma

Corona update 14-12-2020

In de verschillende media verschijnenen berichten dat fysiotherapie gaat sluiten iv.m. COVID-19.
Fysiotherapie valt NIET onder een contactberoep. Fysiotherapie valt onder zorg. De foutieve berichtgevingen in de media zijn dan ook gecorrigeerd.
Wij zijn daarom open.
Mochten wij wel gaan sluiten dan zullen wij contact met u opnemen.

Pelvicum team
LEES MEER...

Petra Boorsma

Ik ben Petra Boorsma en al bijna 25 jaar fysiotherapeut. Sinds een aantal jaar ben ik gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van klachten in het lage rug-, buik-, bekken- en bekkenbodemgebied. Op dat vakgebied heb ik veel ervaring opgebouwd in het behandelen van pijnklachten. Door goed naar een patiënt te luisteren, maak ik samen met hem of haar een behandelplan op maat. Met uitleg, specifieke oefeningen en door coaching, hoop ik ook u weer plezier te kunnen geven in gezond bewegen.

Tijdens het behandelen van fysieke klachten blijkt de bekkenbodem soms het ontbrekende puzzelstukje. Dat maakt het voor mij een uitdagend en boeiend vakgebied. Daarin heb ik veel ervaring opgebouwd in het behandelen van klachten zoals bijvoorbeeld (chronische) bekkenpijn klachten, stuitpijn, liespijn, pijn in de genitaliën, pijn bij het vrijen, moeite en/of pijn met ontlasten en menstruatie- en endometriosepijn.
Sinds mijn afstuderen aan de Academie voor Fysiotherapie Groningen in 1995 heb ik onder meer in particuliere praktijken gewerkt, in een academisch ziekenhuis in het Zwitserse Bern en in het academisch ziekenhuis UMCG in Groningen. Nu werk ik als geregistreerd bekkenfysiotherapeut bij Pelvicum Fysiotherapie Groningen, het multidisciplinair Universitair BekkenPijnCentrum Beatrixoord UMCG en ik ben docent bij het Nederlands Paramedisch Instituut (NPI).

Als docente in myofasciale pijnproblematiek bij het NPI en door mijn functie binnen het bekkenpijncentrum, beschik ik over de nieuwste inzichten van pijnbehandeling. Onder andere myofasciale pijn is een veel voorkomende oorzaak van spierpijn en iedere spier in het lichaam kan deze pijn veroorzaken. Hoewel behandeling van myofasciale pijn maar één van een breed scala aan therapeutische mogelijkheden is, heb ik daar heel positieve ervaringen mee bij patiënten met (chronische) pijnklachten.

Graag maak ik een afspraak met u om te komen tot een behandelplan op maat. Mijn werkdagen bij Pelvicum zijn: donderdag, vrijdag

Big-nummer 89044158704

Online aanmelden bij Petra Boorsma

CORONA VIRUS

Bereikbaarheid secretaresse

Onze secretaresse is telefonisch (050 3610882) bereikbaar van 9.00 tot 12.30 uur.