Bekkenfysiotherapie Groningen Pelvicum

(050) 36 10 882

Menu

Zwanger-Wijs bij bekkenpijn

Je bent zwanger of je bent net bevallen.
Mogelijk is je bekken niet zo belastbaar als dat je je zou wensen. Dan is het vaak lastig om een geschikt Zwanger-Fit of post partum programma te vinden. Ook daarvoor kun je terecht bij Pelvicum Zwanger-Wijs!

Bij Zwanger-Wijs is er naast de behandeling van de bekkenfysiotherapeut gericht op pijndemping en persoonlijke adviezen de mogelijkheid om deel te nemen aan zwangerschapsbegeleiding op maat.
Ook voor na de bevalling hebben wij een cursus om weer goed in vorm te komen met een juiste stabiliteit van bekken- en rompspieren speciaal geschikt voor vrouwen die na de bevalling (pijn)klachten blijven houden.

Trainingsprogramma op maat

Trainingsprogramma op maat met Zwanger-Wijs bij bekkenpijn in GroningenBij Pelvicum-Wijs willen we er graag aan werken om je conditie zo optimaal mogelijk te houden. Passend bij jouw fysieke mogelijkheden.
Is een Zwanger-Fit programma te zwaar? Dan kun je bij ons in kleine groepjes (2 tot 3 personen) oefenen. Een programma op maat rekening houdend met jouw belastbaarheid.
Stabiliserende oefeningen, aanleren van stabiliseren tijdens dagelijkse activiteiten, houding en ontspanningsoefeningen zullen allemaal aan bod komen. Dit geeft een positieve invloed op pijn vermindering.

Daarnaast kun je facultatief deelnemen aan

  1. Zwangschapsvoorlichting (individueel of voor stellen)
  2. Voorlichtingsavond over TENS (pijnbestrijding)

De lessen worden gegeven door Petra Boorsma.

Aanmelden en meer informatie kan via de site.