Aanmelden (050) 3610882

Tarieven

Wat kost Bekkenfysiotherapie

Check uw verzekering!

Wij adviseren u indien u bij ons in behandeling komt, om te controleren, of en hoe u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie. Vanuit de basis verzekering worden 9 behandelingen vergoed bij urine incontinentie klachten (deze vergoeding gaat ten koste gaat van het eigen risico). De behandeling van andere klachten wordt alleen vanuit de aanvullende verzekering vergoed. U bent zelf verantwoordelijk voor de (eventuele) vergoedingen van uw behandelingen.


Welke behandelingen worden verzekerd?

Het aantal behandelingen fysiotherapie waarvoor u bent verzekerd is voor alle fysiotherapeutische behandelingen gedurende het lopende jaar. Bij een behandeling van een niet-chronische indicatie worden de behandelingen bij voldoende AV verzekering vergoed door uw verzekeraar. Bent u niet of onvoldoende AV verzekering dient u de behandeling zelf te betalen. Bij een chronische indicatie worden de behandelingen vanaf 20 maal vergoed vanuit de basis verzekering. De eerste 20 maal worden evt. vergoed vanuit uw aanvullende verzekering of komen voor eigen rekening. Lastig bij de chronische indicatie is dat de indicatie op de chronische lijst moet staan [lijst Borst]. Dat betekent dat ook als u al heel lang last heeft van uw klachten, maar uw klachten/indicatie niet op de chronische lijst staan, het geen chronische indicatie is.


Tarief behandeling

Bij niet of onvoldoende verzekerd zijn is het tarief per behandeling €55,00 euro per behandeling (2023). Bekijk de volledige tarievenlijst.


Niet nakomen van de afspraak

Helaas komt het in de praktijk regelmatig voor dat cliënten van onze praktijk te kort voor hun afspraak afzeggen of niet verschijnen. Wij zijn een gespecialiseerde praktijk en behandelen de meeste cliënten langer dan 6 maal. Dat maakt dat wij korte termijn, in de vrijgekomen tijd, geen nieuwe cliënt inplannen en verder in behandeling nemen, omdat daar in de agenda geen ruimte voor is. Een behandeltijd die voor u in de agenda is gereserveerd, maar niet 24 uur van tevoren is afgezegd, wordt daarom bij u in rekening gebracht.


Meenemen bij uw eerste afspraak

Om onduidelijkheden te voorkomen wordt u bij aanvang van de behandeling gevraagd een inschrijfformulier en vragenlijst in te vullen, beide kunt u eventueel zelf thuis uitprinten en invullen. In dit formulier staan de praktijkvoorwaarden vermeld.